Eritreja

View listings

eritreja.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Eritreja

Fastigheter till salu i Eritrea

Eritrea är ett nordöstra afrikanskt land vid Röda havet, som gränsar till Etiopien, Sudan och Djibouti. Huvudstaden är Asmara.

Eritrea är fortfarande ett av de fattigaste länderna i världen, så fastighetsmarknaden är svår och att hitta fastigheter till salu i Eritrea är en skrämmande uppgift.

Det finns inga officiella uppskattningar tillgängliga som upptäcker antalet fastighetsaffärer hos fastighetsregistreringsbyrån och det gör det ännu svårare att hitta egendom till salu i Eritrea.

Eritreas finansiella system betraktas också underutvecklat, med ett begränsat utbud av finansiella tjänster.

Vad som gör det ännu svårare att söka efter egendom till salu i Eritrea är också en lag som ger staten alla rättigheter till egendom och detta skapar ett allvarligt hinder för fastighetsmarknaden.

Men om du är villig att investera i egendom till salu i Eritrea, är den bästa staden att göra det huvudstaden.

Asmara är en stad där det finns mycket italiensk närvaro. , har också blivit en UNESCO världsarvslista och har en unik arkitektonisk stil som tycks ha stått stilla på 1930-talet. Två andra städer där du kan investera i egendom till salu är Filfil och Keren.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB